Szeretné természetes módon megőrizni bőre fiatalos szépségét? Esetleg megszabadulna kellemetlen bőrproblémáitól?  Jó helyen jár! Évezredek óta ismert, hogy a kecsketej a benne rejlő gazdag összetevőknek köszönhetően az egyik legegészségesebb táplálék. A népi gyógyászatban számon tartják, mint a szénanátha orvosságát illetve köztudott az is, hogy nem allergizál, mint a tehéntej. Vitaminokban, ásványi anyagokban, létfontosságú enzimekben, zsírokban, nyomelemekben bővelkedik.

Kleopátra és Sissi császárné mindennapi kozmetikuma volt a kecsketej mi is kipróbáltuk és bőrfeszesítő, fiatalító hatása mellett azt tapasztaltuk, hogy a gyógyíthatatlannak hitt ekcéma is enyhülni kezdett tőle. Ez annyira meglepett bennünket, hogy elkezdtünk kísérletezni vele. Először a 35% friss kecsketejet tartalmazó szappant készítettük el, majd a bőrtápláló krémet,melyben 65 % friss kecsketej van.

Csak természetes alapanyagokat használtunk – és használunk ma is a gyártás során.  A családban próbáltuk ki először termékeink hatását. Az eredmény szinte hihetetlen: amellett, hogy megszüntette a kamaszkori pattanásokat, bársonyossá, simává tette a bőrt; az ekcéma teljesen elmúlt és vissza sem jött többé! Ekkor úgy döntöttünk, szeretnénk mindenkivel megosztani ezt a csodát és bevizsgáltattuk, engedélyeztettük termékeinket. Az elmúlt években TINA kecsketej kozmetikumaink széles körben ismertté és kedveltté váltak ország- és Európa szerte.

A jövőben külsejében megújult és bővülő választékú TINA VARÁZS termékeink készítésével és forgalmazásával foglalkozunk a régi lelkesedéssel és szeretettel!

Ahogy azt kedves Vásárlóink már megszokhatták, ezentúl is részt veszünk folyamatosan kézműves vásárokon, fesztiválokon. Kitelepüléseinkről a Vásár menüpontban tájékozódhatnak.

Kellemes böngészést kívánunk!